January 11

008 What I learnt from setting up my own company at 20 with Chris Markovic

Uncategorized

0  comments

Benvingut de nou a Art of Business English. Avui us oferim una entrevista molt especial en relació amb el meu recent viatge a Austràlia.

Recorda el que estava fent per un treball quan tenia 20 anys? Seguia estudiant a la universitat? Doncs bé, en l’episodi d’avui estarà aprenent d’una persona que va començar el seu negoci ben jove, concretament a l’edat de 20 anys. Avui, Chris Markovic compartirà amb nosaltres les lliçons que va aprendre en el passat després de gairebé 20 anys des dels seus inicis en el seu negoci.

Quan en Chris va començar tenia grans expectatives i somnis. Va haver d’aprendre ràpidament i prendre riscos per obtenir l’èxit. Avui, Chris té un negoci exitós que li va vent en popa tot i que ha tingut els seus alts i baixos. Per això, avui compartirà amb nosaltres alguns dels seus secrets per a l’èxit.

Si alguna vegada ha somiat amb obrir el seu propi negoci, agafi un bolígraf i paper i preparis per agafar algunes notes a mesura que obtenim una visió increïble, de primera mà amb els pros i contres de començar un negoci als 20 anys d’edat.

Salut!

Andrew Ambrosius

​Listen on iTunes


Tags


You may also like

An introduction to conditional tenses in English

An introduction to conditional tenses in English
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

>