Els límits de la teva llengua són els límits del teu món

Excel·lència  


Innovador 

Professionalitat 

Estem millorant la nostra web per a vosaltres. Mentrestant, podeu contactar amb nosaltres per reservar una cita prèvia a:

Castells Immerscom és una escola d’anglès de Manresa, Barcelona, amb més de 50 anys d’experiència. Som reconeguts pels excel·lents resultats acadèmics que el nostre alumnat obté any rere any en els exàmens oficials de Trinity i Cambridge des de First Certificate i Advanced fins a Proficiency. Com a negoci familiar, ara en la segona generació, hem crescut i ens hem adaptat al món canviant amb metodologies i experiències d’aprenentatge innovadores. Al mateix temps, seguim fidels als nostres valors tradicionals amb un servei al client excel·lent i posant atenció a cada detall. Oferim anglès a partir de primer de primària fins a adults. 

Matrícula oberta per als intensius de juliol i per al curs 2020-2021

Vols aprofitar aquest estiu? Apunta’t als cursos intensius de Castells Immerscom School of English. Tenim cursos per a totes les edats i nivells i també per examinar-te del First, Advanced o Proficiency al juliol o octubre. Període de matriculació obert per al curs 2020-2021. Truca’ns al 938733038 per reservar la teva cita prèvia.

Copyright Castells Immerscom SL