Anglès per als més petits

Metodologia per a nens i nenes 

A Castells Immerscom oferim classes per a nens i nenes a partir de 1r de primària en grups reduïts, i amb un professorat dedicat i altament qualificat. La nostra metodologia combinada amb la tecnologia punta ens permet fer classes dinàmiques on la canalla aprèn la nova llengua de manera natural i amena.

Els cursos de Wombats, Koalas, Kangaroos i Crocs estan pensats per a nens i nenes des de primer de primària fins a quart de primària. És el primer bloc de la nostra escola on comencem a treballar l’estructura gramatical de l’anglès a través de projectes trimestrals.

Fem el que anomenem un Zoom in, és a dir, comencem amb l’univers amb els Wombats, fem un viatge al planeta Terra, els seus continents, els països, la gent..., i acabem amb diferents moviments artístics i pintors de renom amb els Crocs.

Els ensenyem anglès fent sempre cultura perquè prenguin consciència del món en què viuen i de la seva gran varietat.

Tot a punt? 

Wombats - 1r de primària

Koalas - 2n de primària

Kangaroos - 3r de primària

Crocs - 4t de primària

A continuació, trobaràs els diferents cursos des de 1r fins a 4t de primària. 

Els més petits de la casa comencen el seu aprenentatge amb el sistema solar, els planetes i un viatge a la Terra per conèixer els continents i les diferents ètnies que hi viuen. Tot això mentre aprenen a estructurar les primeres frases en anglès.

A Koalas aprofundim més en la gramàtica i en la cultura. Treballem els països, les seves tradicions i llocs d'interès turístic, com també la família, les escoles i les diferents  cases que hi ha al món.

Descriure personatges famosos, parlar de diferents rutines que hi ha al món, i descobrir el regne animal i les espècies en perill d'extinció són tres projectes que treballem amb el grup de Kangaroos. Aquests projectes ens permeten continuar ampliant la gramàtica per tal que els nens i nenes es puguin expressar en molts àmbits diferents.

Últim curs  abans de començar el segon bloc de l'escola. Aprenem sobre l'art, oficis i ciutats conegudes arreu del món per introduir diferents temps verbals i poder parlar del futur, de desitjos, poder descriure un quadre, donar ordres...Amb aquests quatre cursos, els nens i nenes adquireixen una bona base gramatical que els facilita cada cop més l'aprenentage de l'anglès.

Pots començar AVUI, truca'ns!

Castells Immerscom SL le informa que los datos de carácter personal que nos proporciona rellenando el presente formulario serán tratadas por Casetells Immerscom SL como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestra promoción de servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento expreso del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de TD Web Services. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal como obligatorio podrá tener como consecuencia que no podamos atender a tu solicitud. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra página web https://www.castellsimmerscom.com/, así como nuestra Política de Privacidad

>