Anglès de negocis per a empreses i professionals

Rep el millor aprenentatge amb professors altament qualificats i el millor programa.

Metodologia

La nostra acadèmia ofereix una metodologia per aprendre anglès basada en tècniques altament innovadores. Oferim als empresaris la possibilitat de realitzar classes individuals, centrant-nos en tècniques lingüístiques que es poden aplicar als entorns de treball de parla anglesa.

Els nostres cursos ofereixen flexibilitat a empreses i particulars. Podem oferir les classes particulars de manera presencial o en línia a través de la nostra plataforma.

També oferim aprenentatge combinat. Mitjançant la nostra plataforma, els estudiants poden treballar el material a casa durant el temps lliure. Això els permet aprofitar al màxim les classes presencials per millorar les habilitats de conversa i resoldre qualsevol àrea on els estudiants puguin tenir preguntes o dificultats.

Anglès de negocis

Disposem d’una extensa oferta de cursos presencials d’anglès individuals o en grups reduïts d’octubre a juny, així com programes intensius. Els cursos varien en intensitat i freqüència en funció de les necessitats dels estudiants. Oferim especialitzacions en tots els casos: anglès de negocis, anglès especialitzat per a una àmplia gamma de professionals, redacció de documents, etc. Ens adaptem als horaris de cada client i incloem la possibilitat de fer sessions que hagin estat anul·lades per algun motiu.

A Castells Immerscom ajudem a les empreses a aprofitar els plans governamentals disponibles a través de la Fundació Tripartita, que proporciona suport financer al sector empresarial per a la formació del personal. Per tant, tots els treballadors que no treballen per compte propi poden accedir a cursos de formació sense que la companyia incorri gairebé en cap cost.

Cursos acadèmics

Disposem d’un equip de professors nadius i/o experts a l’acadèmia Castells Immerscom, i oferim una àmplia gamma de cursos per a tots els nivells, des del bàsic fins a Proficiency, així com classes d’anglès per a negocis i de conversa.

English 360

La nova proposta que hem creat per facilitar la tasca d’aprendre anglès. Us oferim ENGLISH 360: un nou projecte de classes flexibles per a persones amb poc temps, amb horaris rotatius o amb unes necessitats molt específiques.


I com funciona? Podeu fer-ho de dos formes: o reservant un paquet d'hores de classes particula

rs o en grup reduït, o bé podeu reservar només l’horari de classe que us pugui interessar de forma aleatòria i que millor s’adapti al vostre horari.


També podeu escollir la durada de les classes (30, 45, 60 o 90 minuts), i si les voleu en format online o via telefònica.


Nosaltres ens adaptem al vostre nivell i objectius, ja sigui anglès general o de negocis, proporcionant les eines i els recursos necessaris per poder donar un servei òptim. Només cal un ordinador de sobretaula, portàtil, mòbil o tableta amb connexió a Internet.

Sessions intensives

A Castells Immerscom proporcionem sessions intensives d’un o dos dies per a persones que busquen necessitats d’aprenentatge molt específiques.

Els nostres cursos de coaching estan dissenyats per cobrir àrees de desenvolupament personal, habilitats de comunicació social i interpersonal, així com desenvolupament de presentacions i preparació d'esdeveniments.
La nostra metodologia es basa en treballar estretament amb l’estudiant per superar qualsevol desafiament lingüístic i ajudar-los a sentir-se més segurs i preparats per a qualsevol situació empresarial que puguin afrontar en anglès.
El nostre equip de professionals té més de deu anys d’experiència en formació en anglès. A més, han treballat en moltes àrees de negocis i aporten aquesta experiència combinada dins l’aula.

Coaching

Per a empresaris que tinguin objectius d’aprenentatge específics i que necessitin un enfocament ràpid per assolir-los, oferim sessions de coaching individuals en blocs de 1, 2 o 3 hores. El nostre equip professional és capaç d’assistir qualsevol persona que necessiti ràpidament un objectiu relacionat amb l’anglès empresarial. Per exemple, en situacions en què algú tingui una presentació important o una reunió que s'hagi de completar amb èxit.

Oferim als nostres clients blocs de sessions des de 2 hores fins a jornada completa. Durant el procés treballem estretament amb el client per assegurar-nos que es compleixen les seves necessitats i que s’assoleix l’objectiu empresarial en el menor temps possible.

Uneix-te a la nostra comunitat i no et perdis cap episodi del blog o podcast 

Emplena el formulari, i t'enviarem lliçons gratuïtes i les novetats del podcast

Name

Email*

>