Anglès per a adolescents

First Certificate per a joves

El curs, d'una durada de dos anys en la majoria de casos, està dissenyat per a joves de 3r i 4t d'ESO o Batxillerat per preparar-se per a l'examen de Cambridge First Certificate in English (B2). A banda del curs, els estudiants fan un intensiu al juliol o al setembre per assegurar un bon resultat a l'examen.

Any rere any, els resultats són òptims i aconseguim entre un 85 i 95% d'aprovats.

El contingut del curs se centra a desenvolupar i millorar les competències lingüístiques dels estudiants basant-nos en els coneixements adquirits durant el curs de Tercer. A Castells Immerscom donem èmfasi a totes les competències en anglès: expressió oral i escrita, gramàtica, comprensió oral i comprensió escrita.

Us recordem que per graduar-se a qualsevol universitat del país cal tenir el nivell B2. A més a més, aquest certificat és un pas lògic per a tots aquells alumnes que desitgin continuar millorant el seu anglès i obtenir el nivell de CAE o Advanced (C1).

El certificat B2 , també conegut com a First Certificate, és un dels títols més coneguts de Cambridge English, i està reconegut per centenars d’empreses i institucions educatives arreu del món.


Aquest nivell demostra que tens les competències adequades per viure i treballar en un país de parla anglesa o estudiar qualsevol curs que s'imparteixi en anglès.

QUI HAURIA DE TENIR EL TÍTOL?

Qualsevol persona que vulgui treballar en una empresa de parla anglesa, viure en un país de parla anglesa o bé fer un curs o estudiar en una universitat amb l’anglès com a llengua vehicular.

Per aprovar aquest examen hauries de poder:

1. Escriure correus i assaigs.
2. Desenvolupar una idea o participar en un debat en anglès.
3. Entendre l’anglès general a la televisió i premsa.

First Certificate Trainer Year 1

First Certificate Year 2

First Certificate Intensive Course

>